Postat pe data de 2016-12-21 19:13:49 de bioEnergy

Thermonet pune la dispoziția sucevenilor un Dispecerat de urgență unde pot verifica starea de funcționare a sistemului de termoficare

 S.C. Thermonet SRL informează sucevenii că, începând de astăzi, au  posibilitatea de a apela la un Dispecerat de urgență, unde pot face sesizări și  pot solicita informații despre funcționalitatea sistemului de termoficare,  apelând la orice oră numarul de telefon 0230520924. De asemenea, reprezentanții  Thermonet precizează că intervenția de joi a fost finalizată la parametri  corespunzători, sistemul aflându-se în regim de funcționare optim în acest  moment.

 „Avaria de la conducta magistralei George Coșbuc a fost remediată cu  succes, în timpul estimat de echipa noastră și în condiții de urgență, pentru a  putea intra într-un regim optim de funcționare până la următorul interval cu  temperaturi scăzute. Întrucât conductele de transport la care s-a intervenit  prezintă un grad avansat de uzură fizică, suntem pregătiți oricând să acționăm  în cel mai scurt timp pentru remedierea altor posibile avarii ce pot apărea în  perioada aceasta la întreg sistemul de distribuție a agentului termic din Suceava.  În acest sens, am organizat un Dispecerat de urgență, cu program non-stop  pentru preluarea sesizărilor venite din partea sucevenilor”,  a declarat Nicu Frunzaru, Director Tehnic Thermonet.

 Thermonet cere încă o dată scuze sucevenilor pentru  disconfortul creat și îi asigură că depune în continuare toate  eforturile pentru a le asigura confortul termic necesar.